Servicii
Agenția de casting

Casting Actori

vezi detalii

Fiecare actor cu nume mare are în spate o poveste surprinzătoare, un început cu care se mândrește, despre care povestește în interviuri și care îi inspiră pe actorii aflați la început de drum. Brad Pitt, Leonardo diCaprio, John Travolta, Lindsay Lohan, Wesley Snipes, Jodie Foster, Keanu Reeves, Ben Affleck sunt doar câțiva dintre actorii de renume care și-au început cariera cu apariții în reclame TV. De la proiecte mici spre proiecte uriașe! Dar pentru asta ai nevoie de o echipă care să te susțină și care să te ajute să te faci văzut!

Lucrăm în egală măsură cu actori aflați la început de carieră, precum și cu actori cu experiență, dornici să se implice în proiecte noi. Ne place să vedem actori talentați cum cresc și se dezvoltă sub ochii noștri și suntem fascinați de măiestria actorilor cu experiență, care fac ceva magic din orice rol.

Așa că pornește la drum cu noi și demonstrează că ești genul acela de actor care face diferența, care pare să se fi născut special pentru a străluci pe platourile de filmare. Este șansa ta să demonstrezi că orice rol ți se potrivește mănușă! Orice ascensiune începe de la un vis în care uneori poate doar tu crezi. Dar dacă tu crezi cu tărie, este suficient. Pasiunea, seriozitatea, implicarea și talentul cu siguranță nu pot trece neobservate.

Prin intermediul nostru, poți începe un nou capitol din viața ta. Poate fi vorba de o reclamă sau de un rol secundar într-un film, alături de actori mari de la care cu siguranță vei avea ce învăța. Îți poți vedea visul cu ochii doar dacă ești decis să dai tot ce ai mai bun și dacă ești deschis oportunităților ce pot apărea prin intermediul nostru. Suntem practic facilitatori ai succesului tău, dar pentru asta este nevoie să dai câteva probe video. În urma acestora, profilul tău va ajunge la clienții noștri, iar apoi vei putea participa la filmări.

Suntem punctul tău de pornire sau continuarea unei povești de succes. Suntem puntea dintre tine și clienții noștri aflați în căutare de oameni talentați pentru proiectele lor. Fiecare dintre noi are acel ceva special care îl poate propulsa în lumina reflectoarelor, dar este foarte important să credem în asta. În plus, contează ca, la început de drum, să-ți asociezi numele cu o echipă profesionistă, recomandată de seriorizatate și rigurozitate în tot ceea ce face.   

Te invităm să te înscrii gratuit, pentru ca mai apoi tu să ai cel mai mult de câștigat! Și nu uita: la final vei regreta mai mult lucrurile pe care nu le-ai făcut, decât cele pe care le-ai realizat! Succes!

Casting Figurație Specială

vezi detalii

Mai întâi de toate, să înțelegem ce presupune figurația specială. Aceasta este necesară pentru a ilustra anumite tipologii de care regizorul are nevoie în proiectul său, exceptând tipologiile obișnuite care sunt încadrate la figurație simplă. Rolurile încadrate la figurația specială presupun și talent actoricesc, astfel de personaje aflându-se în prim plan, uneori având inclusiv replici.

Așadar, dacă simți că ai abilitățile necesare pentru roluri de figurație specială, nu te pierzi în fața camerei, te ajută dicția, poți urma indicațiile regizorale și poți veni cu o notă personală în ceea ce faci, ești în locul potrivit! Aplică pentru figurație specială, iar noi te vom chema pentru a da probe video. Apoi profilul tău va ajunge la clienții noștri, iar următorul pas este participarea ta la filmări. Așadar, ai toate motivele pentru a da totul în cadrul probelor video pentru a demonstra că lumea actoriei este locul potrivit pentru tine.

Ai șansa să câștigi din ceea ce îți place cu adevărat. În plus, dacă vei ajunge să faci figurație specială îți poți dezvolta abilitățile de comunicare, vei avea ocazia de a cunoaște oameni noi dintr-un domeniu fascinant și astfel îți vei spori șansele de a te afirma și de a învăța.

Ne dorim să te sprijinim în acest demers și sperăm să ne alegi pe noi ca ghizi în această călătorie minunată numită actorie. Suntem dornici să susținem oameni talentați și dedicați, așa că îți creăm contextul necesar pentru a putea crede în visul tău și îți oferim instrumentele necesare pentru a-l duce la îndeplinire.

Hai să ne cunoaștem și să pornim într-o aventură frumoasă împreună! Drumul poate fi presărat cu succese dacă faci alegerea corectă!

Casting Modele

vezi detalii

Lumea modelingului este una fascinantă, plină de farmec, dar și de riscuri. Pentru că este genul de domeniu în care trebuie să-ți alegi colaboratori serioși, profesioniști, care să pună interesele și integritatea ta pe primul loc. În plus, este foarte important cum îți începi cariera în acest domeniu. Suntem cei care te putem ajuta să ai parte de primele proiecte plătite și să începi crearea unui portofoliu. Clienții noștri au nevoie de modele care să atragă toate privirile, cu atitudine, un aspect plăcut, expresivitate și un zâmbet răpitor.

Poți face parte din proiecte cum ar fi reclame, filme, emisiuni, evenimente sau ședințe foto. De toate acestea ai nevoie pentru a câștiga experiență, pentru a-ți șlefui calitățile, a dobândi aptitudini noi care să te ajute în drumul tău spre succes.

Fără experiențe de început nu poți ajunge la marile proiecte și nu te poți face cunoscut, nu poți câștiga experiență și încredere. Așa că fă primii pași: o ședință foto organizată de noi, care îți va pune în valoare calitățile. Vom media apoi contactul cu clienții care au nevoie de modele pentru proiectele lor, iar apoi poți începe să lucrezi cu adevărat în acest domeniu plin de strălucire.

Înscrierea este gratuită, așa că nimic nu ar trebui să te mai oprească în a ne contacta! Arătă-ne că știi să vrăjești obiectivul foto și că poți spune povești frumoase prin intermediul non-verbalului tău, al frumuseții tale, al ochilor și zâmbetului tău! Mult succes!

Casting Soliști / Muzicieni

vezi detalii

În industria noastră, întotdeauna este nevoie de oameni talentați, cu potențial real. Iar cei care sunt dăruiți în ale muzicii sunt fără îndoială la mare căutare. Pentru că aproape că nu există proiecte care să nu aibă nevoie de soliști sau muzicieni.

Așa că noi te invităm să duci pasiunea ta pentru muzică la un alt nivel. Talentul tău poate ajunge la milioane de oameni prin apariția în reclame, filme, participarea la evenimente și implicarea în alte proiecte.

Încrederea, talentul și atitudinea sunt atuuri în această lume, iar noi te putem  ajuta să le potențezi. Alături de echipa noastră, poți primi recunoașterea la care ai visat și poți începe să te bucuri și de câștiguri financiare.

Odată ajuns în baza noastră de date, se pot deschide o serie de oportunități la care nici nu visai, așa că profită de înscrierea gratuită, vino să dai câteva probe video, iar apoi noi te vom prezenta clienților noștri și te vom ajuta să pătrunzi într-o lume greu de accesat. Experiența noastră, pasiunea, seriozitatea, multiplele proiecte în care ne-am implicat au făcut ca astăzi să avem clienți numeroși și foarte diverși, mereu în căutare de talente.
Așadar, să cânte muzica!

Casting Dansatori

vezi detalii

Dansul nu este pentru oricine, în mod evident. Așa că dacă mișcările tale încing întotdeauna ringul de dans, dacă te trezești bâțâindu-te chiar și pe scaun atunci când auzi muzica, dacă înveți cu ușurință orice mișcare sau sincron, ai ritmul în sânge, înseamnă că trebuie să ne cunoaștem. Iar dacă ai la activ și cursuri de dans este un atuu în plus, iar locul tău este clar alături de noi.

Multe dintre proiectele noastre au nevoie de dansatori, oameni care să plutească pe ritmul muzicii, pe care să-i privești cu plăcere, de la care să nu-ți poți desprinde ochii. Dansul este o formă intensă de comunicare, poate transmite emoții mai puternice decât orice replică de film, așa că este șansa ta de a străluci!

Așteptăm înscrierea ta gratuită, iar apoi te vom contacta pentru proba video. Dă tot ce ai mai bun, pentru că imaginile vor ajunge la oameni care te pot transforma într-o veritabilă stea. Suntem puntea de legătură către o lume fantastică în care cu siguranță îți dorești să pătrunzi. Câștigi bani, experiență, conexiuni, imagine și construiește-ți un portofoliu! Te așteptăm cu drag și multă voie-bună.
P.S.: Poate chiar ne poți învăța și pe noi câțiva pași!

Casting Etnici

vezi detalii

Pentru că avem clienți creativi, care se adresează unui public larg, de foarte multe ori avem nevoie de actori din alte etnii. Pentru că suntem diferiți și fiecare speciali în felul nostru, pentru că fiecare povestea se compune din detalii și personaje proprii, pentru că diversitatea înseamnă toleranță, deschidere, frumusețe și originalitate. Așa că ne adresăm persoanelor etnice care își doresc să facă parte din proiecte media, de televiziune sau film. Venim în sprijinul vostru și vă oferim o voce pentru a vă spune povestea și pentru a vă face cunoscuți.

Înscrieți-vă gratuit și haideți să ne cunoaștem pentru a putea crea un profil coerent și fidel realității. Iar în urma unei ședinte foto, veți intra în baza noastră de date, atât de mult solicitată pentru proiecte diverse, provocatoare și care vă vor pune imaginația la contribuție. Experiența este de neratat și vine cu plusul completării veniturilor într-un mod distractiv, care vă va scoate din rutină.

Demonstrați-vă calitățile și unicitatea și fiți parte din universul nostru plin de oportunități fantastice!

Casting Sportivi

vezi detalii

În proiectele video pe care le dezvoltăm, de foarte multe ori avem nevoie de sportivi adevărați, oameni care știu ce înseamnă performanța, munca, pasiunea, truda indiferent că afară sunt 40 de grade sau -10, sacrificiul, victoria, înfrângerea.

Așa că vino în familia noastră pentru a desăvârși munca depusă până acum, pentru a primi recunoașterea și promovarea pe care le visezi. Poți apărea în reclame sau filme și poți avea parte de câștiguri financiare motivante. Calitățile tale ca sportiv își vor spune cuvântul atunci când vei fi propus pentru un rol, indiferent de proiect.

Succesul tău este la un click distanță: te poți înscrie gratuit, iar apoi vei fi contactat pentru o ședință foto în care vom avea grijă să te simți vedetă în adevăratul sens al cuvântului. Apoi trimitem profilul tău clienților noștri și te invităm să participi la proiectele noastre.

Poate fi chiar mai provocator decât pe terenul de sport și suntem siguri că este un univers care te va captiva și te va valida, dându-ți mai multă încredere în forțele proprii. Hai să ne cunoaștem!

Casting Copii

vezi detalii

Unii dintre cei mai buni actori sunt....copiii! Și asta pentru că naturalețea, autenticitatea și lipsa inhibițiilor îi fac să vrăjească pur și simplu aparatul de filmat.

Așa că dacă știi că celui mic îi place să interpreteze diverse roluri, este expresiv și atent la indicațiile care i se oferă, este răbdător și curios, dornic să fie implicat în cât mai multe proiecte, este creativ și empatic, astfel încât să poată exprima și emoții negative cum sunt tristețea sau supărarea, dar și emoții pozitive, atunci dă-i șansa de a-și duce la alt nivel aceste calități.

Poate fi începutul unei cariere strălucitoare sau doar un exercițiu de dezvoltare personală care să pună o cărămidă importantă la încrederea adultului de mai târziu.

Aplică gratuit pe site-ul nostru și împreună vom programa o ședință foto sau video. Te vom anunța apoi când este disponibil un job potrivit pentru copilul tău. Îți oferim asigurarea că vom avea cea mai mare grijă ca în timpul proiectelor să se respecte orele de muncă, copilul să nu fie supus unor sarcini dificile, să fie securizat fizic și emoțional. În plus, cerem acordul părinților pentru fiecare pas implicat de proiectul în derulare.

Copilul tău poate fi vedetă în reclame sau filme și poate, astfel, să câștige primii săi bani. Iar dacă se va simți bine în postura de actor, poate fi începutul unei povești de succes, iar noi vom fi mândri să fi contribuit activ la scrierea ei. Nu-ți poți da seama de talentele unui copil decât oferindu-i contextele potrivite în care să și le exprime!

Casting Figurație Simplă

vezi detalii

Visezi cu ochii deschiși la o carieră în actorie, dar cuvintele se opresc în gât în momentul în care trebuie să spui o replică? Ești însă o persoană spontană, cu un aspect plăcut, deschisă la experiențe noi? Nu lăsa să se irosească aceste calități și începe cu figurația simplă. Vei participa la proiecte media, filme, reclame, emisiuni, fără a fi nevoit să înveți și să interpretezi replici, spărgând astfel o barieră ce părea greu de doborât. Acomodându-te cu acest mediu, cu tot ceea ce presupune o filmare, poți câștiga încredere, experiență și poți ajunge să fii parte din proiecte din ce în ce mai importante, cu o contribuție din ce în ce mai mare.

Așa că hai să ne cunoaștem, povestește-ne despre tine, pasiunile tale și aptitudinile tale pentru a putea crea un profil și pentru a găsi ceea ce ți se potrivește. Ai șansa să ajungi în locuri noi, să cunoști oameni noi, să te afirmi, să câștigi din asta și în plus este exclus să te plictisești de ceea ce faci. Este un domeniu dinamic, iar proiectele sunt diverse și provocatoare.

Un astfel de job te va solicita de la o zi până la 4-5 zile, în funcție de natura proiectului. Nu-ți face griji, vei avea parte de pauze de cafea și mâncare, astfel încât să îți păstrezi energia și concentrarea.

Dacă toate acestea sună interesant pentru tine, înscrie-te gratuit pe site-ul nostru la categoria ”Figurație Simplă”, iar noi te vom chema pentru o ședință foto. Te anunțăm imediat ce sunt job-uri disponibile care considerăm că se potrivesc profilului tău. Este însă o nișă foarte căutată, așa că nu găsi scuze și înscrie-te cât mai curând pentru a nu rata șansa de a schimba cursul monoton al zilelor tale. Te așteptăm cu zâmbete și câteva ponturi pentru a deveni un actor de succes!

Casting Cascadori

vezi detalii

Angelina Jolie, Tom Cruise, Jackie Chan, Arnold Schwarzenegger, Kristen Stewart, Sylvester Stallone, Jason Statham, Keanu Reeves, Matt Damon sau Daniel Craig sunt doar câțiva dintre actorii care își fac singuri cascadoriile. Experiența la care au ajuns, miile de ore de filmare, curajul, talentul și dăruirea îi ajută în acest sens. Însă, sunt foarte multe producții care au nevoie de cascadori profesioniști, oameni cu o pregătire specială pentru cele mai dificile scene, cele mai riscante cadre și cele mai palpitante momente. Cascadoria este o artă care fascinează oamenii, indiferent de vârstă, așa că aceasta este șansa ta de afirmare pe care nu trebuie să o ratezi.

Este nevoie de o bună cunoaștere a propriului corp, de coordonare, de tărie psihică, pasiune, echilibru, răbdare, curaj.

Este suficientă o singură apariție pentru ca apoi solicitările să nu se mai oprească, ținând cont de faptul că nu sunt foarte mulți oameni cu aptitudinile necesare.

Ești gata să spui DA provocării? Atunci înscrie-te gratuit pe site-ul nostru, iar noi te vom chema pentru câteva probe video. Demonstrația ta de măiestrie va ajunge la clienții noștri, iar apoi este un singur pas până la succes.

Uimește-ne pe toți și fă-ne să ne dorim să vedem mai mult din ceea ce ți-ai educat corpul să facă, prin multă muncă și determinare!

Casting Auto / Moto

vezi detalii

Ai o mașină sau o motocicletă cu care te mândrești, în care poate ai investit bani, timp, energie și întreaga ta creativitate? Crezi că ar arăta minunat sub blitzul aparatului foto sau în lumina reflectoarelor? Știi cu siguranță că poate fi pata de culoare din orice scenariu de reclamă sau film?

Atunci ar trebui să ne dai de veste, înscriindu-te gratuit pe site-ul nostru. Te vom contacta pentru o ședință foto și pentru a include mașina sau motocicleta ta în baza noastră de date. Apoi, pregătește-te să participi la filmări și să ai parte de câștiguri fără a te stresa sau a face un efort.

Casting Animale de companie

vezi detalii

Suntem topiți după animale și știm că multe dintre proiectele media la care lucrăm nu s-ar construi la fel de frumos dacă nu ar avea și personaje necuvântătoare. Așa că fă-ți celebru animalul de companie și înscrie-l pe site-ul nostru, pentru o ședință foto distractivă. Imaginile vor fi grăitoare pentru clienții noștri aflați în căutare de astfel de personaje delicioase.

Suntem foarte grijulii și atenți la nevoile lor și ținem cont întru totul de sfaturile și îndrumările tale. Vei fi alături de el pe toată durata filmărilor și ne vei putea oferi sprijinul, pentru ca la final toată lumea să fie fericită! Poți câștiga dintr-un astfel de proiect, atât în plan financiar, dar și ca experiență pentru că tot ceea ce se întâmplă pe platourile de filmare este absolut inedit. Te așteptăm cu drag!